Klantenservice  -  Tel. 088 – 777 3 112

Doorlopend krediet

Persoonlijke lening

Bereken uw

maximale lening

Vrijblijvend een aanvraag doen

Onze verdiensten

 

Helderheid en openheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom willen we ook inzichtelijk maken op welke wijze wij beloond worden voor onze inspanningen: U betaalt bij ons geen kosten voor het afsluiten van de lening.

 

Wij ontvangen alleen provisie van de kredietverstrekkers over de lening. Deze provisie ontvangen wij gedurende de looptijd van de lening en wij ontvangen niets extra bij het afsluiten. De medewerkers van LN Direct ontvangen een vast salaris, dus geen bonussen of provisie. LN Direct onderzoekt dus eerlijk en onafhankelijk wat uw mogelijkheden zijn. Wij bemiddelen niet in aanvullende verzekeringsproducten. Naast het afsluiten van uw krediet heeft u bij ons niet de mogelijkheid om een betalingsbeschermer af te sluiten in geval van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en/of overlijden.

 

Wat verwachten wij van u?

U mag van ons hoge eisen stellen aan onze dienstverlening, maar om dat te bereiken verwachten wij van u dat u de juiste gegevens (tijdig en volledig) aan ons verstrekt. Dit is in uw eigen belang. Mocht achteraf blijken dat u onjuiste of onvolledige informatie heeft gegeven, dan kan het zijn dat het door u aangevraagde product alsnog wordt afgewezen. Als er wijzigingen plaatsvinden in uw persoonlijke situatie, verwachten wij van u dat u dit zo spoedig mogelijk per e-mail (info@LNdirect.nl) aan ons doorgeeft. Onder wijzigingen vallen onder meer de volgende onderwerpen: adreswijziging, rekeningnummerwijziging incasso, overlijden, geboorte, burgerlijke stand (scheiding, huwelijk, samenwonen etc.) maar ook veranderingen in uw inkomens- en arbeidssituatie.

 

Wij verzoeken u de gegevens van de door ons en of de maatschappij verstrekte stukken te controleren op juistheid en eventuele onjuistheden per omgaande aan ons door te geven.

© 2016 LN Direct